Pripravte svoju terasu na jeseň: Najnovšie trendy sezóny



Terasové trendy
Veľkoformátové dlaždice: Veľkoformátové dlaždice sa stávajú čoraz obľúbenejšími pre terasové podlahy. Tieto dlaždice sa dodávajú vo veľkostiach až 3 stopy x 10 stôp a vytvárajú elegantný a moderný vzhľad s minimálnymi líniami škár.
Dlaždice s betónovým vzhľadom: Dlaždice s betónovým vzhľadom sú obľúbeným trendom pre podlahy na terasy. Tieto dlaždice napodobňujú vzhľad betónu, ale sú vyrobené z porcelánu alebo keramiky, takže sú odolnejšie a ľahšie sa udržiavajú.
Dlaždice so vzhľadom prírodného kameňa: Dlaždice so vzhľadom prírodného kameňa, ako je bridlica, travertín alebo vápenec, sú obľúbené na vytvorenie prirodzeného a rustikálneho vzhľadu na terasách. Tieto dlaždice môžu byť vyrobené z porcelánu alebo keramiky pre väčšiu odolnosť.
Dlaždice s dreveným vzhľadom: Dlaždice s dreveným vzhľadom sú naďalej obľúbeným trendom pre podlahy na terasy. Tieto dlaždice napodobňujú vzhľad dreva, ale sú vyrobené z porcelánu alebo keramiky, takže sú odolnejšie a vyžadujú menej údržby.
Výrazné farby a vzory: Výrazné farby a vzory sú trendom pre vytvorenie výrazu na terasových podlahách. Tieto dlaždice prichádzajú v rôznych farbách a vzoroch, ako sú geometrické tvary, kvetinové vzory alebo zložité mozaiky.Protišmykové dlaždice: Bezpečnosť je pri terasových podlahách vždy dôležitá, preto sú protišmykové dlaždice obľúbeným trendom na vytvorenie bezpečného a protišmykového povrchu. Tieto dlaždice môžu byť vyrobené z porcelánu, keramiky alebo prírodného kameňa a majú textúrovaný povrch na zlepšenie trakcie.
Pri výbere terasových dlaždíc je dôležité zvážiť faktory, ako je životnosť, protišmykovosť a nároky na údržbu, ako aj celkový štýl a estetiku, ktorú chcete dosiahnuť.

OBSAH PRIPRAVUJEME :)